Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού προετοιμάζεται για το τριήμερο τουρνουά (16-18 Σεπτεμβρίου) που θα γίνει στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και θα τιμήσει μια προσωπικότητα που έγραψε τη δική της ιστορία στο τμήμα.

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του «τριφυλλιού» μπήκε δυναμικά στα φιλικά ματς και είναι χαρακτηριστικό ότι κατέκτησε με άνεση το τουρνουά των Μελισσίων.

Πλέον οι «πράσινες» προετοιμάζονται για το τουρνουά Παναθηναϊκού που θα γίνει 16-18 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει τους εξής αγώνες

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

18:30 Παναθηναϊκός-Εσπερίδες

21:00 Πρωτέας Βούλας-Ελευθερία Μοσχάτου

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

16:30 Παναθηναϊκός-Πρωτέας Βούλας

19:00 Εσπερίδες-Ελευθερία Μοσχάτου

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

16:00 Πρωτέας Βούλας-Εσπερίδες

18:30  Παναθηναϊκός-Ελευθερία Μοσχάτου

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να τιμήσει την Τούλα Καλέντζου, την αθλήτρια που έχει σηκώσει τις περισσότερες κούπες στο τμήμα (μαζί με τη Νικολαϊδου).

Η καλαθοσφαιρίστρια που αποκτήθηκε από το Παγκράτι και έμεινε στο «τριφύλλι» μέχρι το 2003 στην πρώτη της θητεία, ενώ επανήλθε στην αγαπημένη της Λεωφόρο το 2012 και έμεινε μέχρι το 2016 , όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Με το αγαπημένο της «τριφύλλι» σήκωσε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας ενώ ήταν και στην πορεία της ομάδας μέχρι τα προημιτελικά του Λιλιάνα Ρονκέτι το 1998, που είναι και η πιο πετυχημένη ως τώρα εκτός συνόρων για το τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό τόσο από το πόστο της βοηθού προπονητή και τη θέση της  τεχνικής διευθύντριας.