Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Σάντρα Πέργκελ για το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης , την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Η «πράσινη» αθλήτρια από την Ουγγαρία ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας πέρυσι που έφτασε στην κατάκτηση του Europe Trophy και θα συνεχίσει να τιμάει τα χρώματα του «τριφυλλιού» και τη φετινή σεζόν.

Η 33χρονη είναι μια σημαντική αθλήτρια με πολλές διεθνείς επιτυχίες και πέρα του ευρωπαϊκού τροπαίου με τον Παναθηναϊκό, έχει κατακτήσει και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Ουγγαρίας το 2007.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Πέργκελ ανέφερε  χαρακτηριστικά «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αυτό που πετύχαμε πέρυσι με την κατάκτηση του Europe Trophy ήταν πολύ σημαντικό και θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια. Το δύσκολο είναι να διατηρηθείς σε υψηλό επίπεδο και όχι να φτάσεις μια φορά εκεί και εγώ θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε ξανά».