Ιστορία έγραψε το τμήμα κολύμβησης ΑμεΑ του Παναθηναϊκού καθώς έγινε το τμήμα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού με τα περισσότερα χρυσά μετάλλια σε μια διοργάνωση, αφού πανηγύρισε εννιά χρυσά , ένα ασημένιο και ένα χάλκινο.

Φοβερή εμφάνιση έκανε το τμήμα κολύμβησης ΑμεΑ του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» του κόουτς Παναγιώτη Παϊπέτη πήρε ακόμα δύο χρυσά μετάλλια σήμερα το απόγευμα και ένα χάλκινο ολοκληρώνοντας μια ονειρική πορεία με συνολικά 11 μετάλλια.

Στις σημερινές απογευματινές μάχες έκλεψε την παράσταση ο Γιώργος Δρακόπουλος στα 100μ. πεταλούδα στην S10 καθώς κατάφερε και ξεπέρασε τον μεγάλο του αντίπαλο Στέφανο Ιωαννίδη και πήρε την πρώτη θέση με 1:40.38.

Παράλληλα ο Γιάννης Κωστάκης με την εμπειρία του και την ποιότητα του πήρε και πάλι την πρώτη θέση  στα 200μ. ελεύθερο με 4:02.5 στην κατηγορία S3 και έγινε ο «πράσινος» ρέκορντμαν  με τέσσερα χρυσά μετάλλια σε μια διοργάνωση.

Τέλος, με ένα ακόμα  μετάλλιο ολοκλήρωσε την πορεία του ο Θοδωρής Μωραϊτης αφού πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία S10 στο επίσης απαιτητικό αγώνισμα των 400μ. ελεύθερο με 7:08.18.

Σίγουρα ήταν μια ιστορική εμφάνιση καθώς το τμήμα μάζεψε τα περισσότερα χρυσά  μετάλλια σε μια διοργάνωση (9) ξεπερνώντας το τμήμα ξιφασκίας που είχε έξι, ωστόσο οι «Ζορό» διατηρούν το ρεκόρ μεταλλίων συνολικά με 15.