Η σημαία του Παναθηναϊκού υψώθηκε ψηλά στη Ρόδο καθώς ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασία Μαρινάκου πήραν την πρώτη θέση και ο Παναγιώτης Μπουρίκας τη δεύτερη θέση.

Στον Ημιμαραθώνιο ο Κώστας Γκελαούζος, ο οποίος έτρεξε για πρώτη φορά στη Ρόδο και πήρε άνετα την πρωτιά με 1:09.04.

Δεύτερος όπως έγινε και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο του 2021 πίσω από τον Γκελαούζο, ήταν ο Παναγιώτης Μπουρίκας με 1:41.04 και τρίτος ο Πολωνός Pawel Kopaczeskwi με 1:19.27.

Ο Κώστας Γκελαούζος δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι το χάρηκα πάρα πολύ. Ημουν σε προετοιμασία στο Καρπενήσι και αποφάσισα να έρθω γιατί είναι μαγικά εδώ πέρα και ήθελα να δω το νησί και αποφάσισε να τεστάρω και τον εαυτό μου. Πήγαν όλα καλά και εάν είμαι καλά, θα έρθω σίγουρα και του χρόνου.»

Στα 10 χιλιόμετρα  στις γυναίκες :1) Αναστασία Μαρινάκου 36.03 2) Αline Richy (Γαλλία) 45.33 3) Ιωάννα Πονήρη 46.55

Η Aναστασία Μαρινάκου είπε: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη, η διαδρομή ήταν φανταστική, είχαμε θέα τη θάλασσα, την ευχαριστήθηκα. Ηταν για μένα ένα τεστ επειδή έρχομαι από προετοιμασία και ήταν καταπληκτικός αγώνας ενόψει των επόμενων στόχων μου. Μπορεί να ήταν η πρώτη μου φορά στον αγώνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι είπα ότι θα έρχομαι κάθε χρονιά από εδώ και πέρα, μου άρεσε πάρα πολύ.»