Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη και η αρχηγός της ομάδας Λολίτα Λύμουρα ξεκαθάρισαν ότι στο Κύπελλο όλες οι ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες και ο ΠΑΟ θα διεκδικήσει αυτόπου του αναλογεί.

Πιο συγκεκριμένα στην Συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου Ελλάδας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Ελένη Καπογιάννη τόνισε «Ευχαριστούμε τα Χανιά για τη φιλοξενία. Είναι ευχάριστο που ο θεσμός επανέρχεται μετά από δύο χρόνια. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο, γι’ αυτό έχουμε προετοιμαστεί. Κάθε ομάδα κάνει την προετοιμασία ανάλογα με τον αντίπαλο και τον θεσμό. Εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να αναδείξουμε τα καλά μας στοιχεία. Δεν παίζει κανέναν ρόλο η προϊστορία, όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες και θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία. Εύχομαι να χαρεί ο κόσμος τα παιχνίδια και να δουν όλοι ότι αξίζει το μπάσκετ Γυναικών περισσότερη προβολή».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η αρχηγός του ΠΑΟ Λολίτα Λύμουρα: «Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κατακτήσει το τρόπαιο. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που μας έχει κερδίσει δύο φορές στο πρωτάθλημα, αλλά το Κύπελλο είναι διαφορετικό. Όποια ομάδα παίξει δυνατά για 40 λεπτά, δείξει πίστη στο πλάνο της και έχει πάθος, θα κερδίσει. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο και να δουν όλοι τι σημαίνει γυναικείο μπάσκετ».