Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού προκρίθηκε στον τελικό του κατά της βίας που γίνεται στη Λαμία νικώντας την τοπική ομάδα με 7-0.

Το «τριφύλλι» έδειξε ποικιλοτρόπως την ευαισθησία του στο θέμα της βίας και πέραν των δράσεων που έγιναν από διάφορα τμήματα , το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου δείχνει ότι νικάει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Συγκριμένα η «πράσινη» ομάδα κράτησε και πάλι το πανό για τον Άλκη που κρατούσε και στο ματς με τον Αιολικό μαζί με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία που είχαν αντίστοιχο πανό που αναφερόταν στον χαρακτήρα του τουρνουά που είναι κατά της βίας.

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΠΑΟ ήταν πολύ ανώτερος του αντιπάλου του και επιβλήθηκε με 7-0 στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης.

Από πλευράς Παναθηναϊκού η Ματίνα Νταρζάνου βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Φαίδρα Λόγου, Στέλλα Ντζάνη, Βάσω Λαζανά, Χαρά Δημητρίου και Παρί Δέλιου.

Το «τριφύλλι» πλέον αναμένει τον αντίπαλο του από τον άλλο ημιτελικό του τουρνουά που αγωνίζονται οι  Ελπίδες Καρδίτσας με τον Βόλο 2004. Ο τεχνικός Γιάννης  ξεκίνησε το ματς με τις: Θεοδωρακοπούλου, Μανέτα, Αναστασίου, Βιτούλα, Σιαφαρίκα, Καμαριανού,Λόγου, Δημητρίου, Λαζανά, Ντζάνη και Νταρζάνου.

Ο τελικός θα γίνει αύριο Κυριακή στις 13:00  στο ίδιο γήπεδο ενώ νωρίτερα στις 10:30 θα γίνει ο μικρός τελικός μεταξύ του ΠΑΣ Λαμία και του ηττημένου του άλλου ημιτελικού.