Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού έδωσε τη μάχη του στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο ωστόσο λύγισε με 15-9.

Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο δύσκολο ματς με τους «κυανέρυθρους» και θα προσπαθήσουν να καλύψουν το έδαφος στα επόμενα ματς. Ο στόχος της παραμονής είναι πάντα στο μυαλό όλων στο τμήμα και τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν:4-1, 6-3, 2-3, 3-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μοσχοβέλης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Παπάκος 3, Μοσκόφ 6, Δήμου 4, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Κουκουνάς, Μαυράκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούδρης, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης 1, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης, Ρομπόπουλος 2, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου, Βασιλάκης, Δευτεραίος 3, Εγνατιάδης.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Μαρκοπούλου.

Ο τεχνικός της ομάδας του ΠΑΟ Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε «Σήμερα δώσαμε ένα πολύ δύσκολο ματς στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εμείς σήμερα δείξαμε δύο πρόσωπα. Στην αρχή δεν πήγαμε τόσο καλά όμως στη συνέχεια η ομάδα κατάφερε να ισορροπήσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Το θετικό είναι ότι στην ομάδα σήμερα βρισκόντουσαν πέντε παιδιά 15 και 17 χρονών δείχνοντας τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος  με τα παιδιά των ακαδημιών. Η ομάδα θα συνεχίσει και στα επόμενα ματς προκειμένου να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή».