Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΝΟ Χανίων και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 9-12 ωστόσο το μυαλό και η σκέψη όλων στο τμήμα είναι στα εναπομείναντα παιχνίδια όπου φυσικά θέλουν να αποφύγουν τα πλέι άουτ.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος εξ αρχής και ο ΠΑΟ έδωσε τη μάχη του απέναντι στον ΝΟ Χανίων όμως γνώρισε την ήττα με 9-12.

Οι «πράσινοι» αφήνουν γρήγορα πίσω τους αυτό το αποτέλεσμα και το μυαλό τους είναι στα ματς που απομένουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την απεθείας παραμονή στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα καθώς ήταν άστοχος σε πολλά κρίσιμα σουτ με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω με τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου με 0-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ρομπόπουλο που μείωσε προσωρινά σε 1-3. Αν και βελτιώθηκε κάπως αμυντικά ο ΠΑΟ δεν κατάφερε να μειώσει την διαφορά καθώς η λήξη του ημιχρόνου βρήκε το ΝΟ Χανίων μπροστά με 2-5.

Σε ότι αφορά το τρίτο οκτάλεπτο οι «πράσινοι» προσπάθησαν  ωστόσο παρότι βρήκαν δύο φορές τον δρ΄πομο προς τα δίχτυα, εντούτοις η διαφορά στο σκορ μεγάλωσε με 4-8.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει καινα ρισκάρει όσο μπορούσε μείωσε σε 6-9 και 8-11 ωστόσο δεν απέφυγε τελικά την ήττα με

Παναθηναϊκός: Γαβαλάς, Δανουρδής, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης 1, Καρακάσης 1, Σιαμάς, Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1 , Χατζηστεφάνου 1,Βεκκός, Παπαβασιλείου 1, Κρατημένος, Δευτεραίος 1 και Εγνατιάδης

ΝΟ Χανίων:Κουτραλάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος,Γεωργάσης, Μπατάκης, Σπάχιτς, Χαριτάκης, Τοτ, Αποστολάκης, Φρέιτας, Μαζοκοπάκης, Κούμης, Κονδολέων και Νικολαϊδης.

Σε δήλωση του ο τεχνικός του ΠΑΟ Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε «Δυστυχώς σήμερα δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΝΟ Χανίων. Δεν καταφέραμε να βρούμε τον δρόμο προς τα δίχτυα στην πρώτη περίοδο και έτσι βρεθήκαμε να κηνυγάμε από την αρχή το σκορ. Εμείς παραμένουμε πάντα προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία».