Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατακτώντας τέσσερα ακόμα μετάλλια σήμερα,ένα ασημένιο και τρία χάλκινα στους αγώνες που έγιναν στον ΣΕΦ.

Το «τριφύλλι» είχε μια πολύ καλή παρουσία και σήμερα στο Φάληρο δείχνοντας  ότι η πορεία του είναι ανοδική. Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός είχε πέντε συμμετοχές και απολογισμό ένα χάλκινο μετάλλιο και στη φετινή διοργάνωση το «τριφύλλι» είχε 8 συμμετοχές (δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ο Δαβής λόγω ασθένειας) και συνολικά 6 μετάλλια (τρία ασημένια και τρία  χάλκινα).

Αναμφίβολα η προπονήτρια Ηρώ Μαλλιαρού είναι ικανοποιημένη από τα συγκεκριμένα αποτελέσματα και το τμήμα στοχεύει συνεχώς ψηλότερα.

Στους σημερινούς αγώνες ξεχώρισε ο Παντελής Χαρακλιάς στην κατηγορία Τ10 καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό και πάλεψε για το καλύτερο δυνατό στον τελικό κόντρα στον Αλέξανδρο Διακουμάτο. Στην ίδια κατηγορία ο Γιώργος Αθανασόπουλος κατάφερε και πήρε το χάλκινο μετάλλιο δίνοντας σκληρές μάχες.

Σε ότι αφόρα την κατηγορία Τ8 ο Θέμης Γιαννακαράς ήταν αξιόμαχος και κατάφερε και πήρε το χάλκινο μετάλλιο κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Τέλος, το πρώτο του μετάλλιο στο πινγκ πονγκ πανηγύρισε και ο Κώστας Κατωπόδης καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Τ4.