Ο Παναθηναϊκός διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά το 5ο Τρόπαιο Κολύμβησης, ένα event που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό αθλητισμό και βρίσκεται στο Καλεντάρι των μεγάλων αγώνων κολύμβησης.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 4-5 Δεκεμβρίου 2021 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ θα διεξαχθούν οι κολυμβητικοί αγώνες για αγωνιστικές κατηγορίες με την επωνυμία 5ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού Α.Ο.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 11-12 Δεκεμβρίου με τους αντίστοιχους αγώνες για τις προαγωνιστικές ηλικίες.

Τα αγωνίσματα των αγωνιστικών κατηγοριών θα αρχίζουν στις 8:30πμ και αναμένεται να τελειώνουν περίπου στις 10:00μμ.

Στους αγώνες θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για αθλητές και εργαζόμενους.

Οι αθλητές/τριες καθώς και οι προπονητές/τριες αφού περάσουν τον καθιερωμένο έλεγχο εισόδου θα μπορούν να κάθονται μόνο στη μεγάλη (βόρεια) κερκίδα των αθλητών τηρώντας απόσταση ενός καθίσματος περιμετρικά και φορώντας πάντα υγειονομική μάσκα.

Για την προθέρμανσή τους θα χρησιμοποιούν την εξωτερική πισίνα P4 (μεσαία), μόνο κατά την ώρα που προβλέπεται από το πρόγραμμα των αγώνων. Η πρόσβαση θα είναι ελεγχόμενη.

Οι ενήλικοι θεατές θα μπορούν να εισέρχονται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης από covid19 και έως τον αριθμό που έχει καθοριστεί, ο οποίος υπερκαλύπτει τις ανάγκες μας, υπό την προϋπόθεση ότι οι θεατές θα μπαίνουν να βλέπουν το αγώνισμα του δικού τους παιδιού και θα εξέρχονται σύμφωνα με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. (έλεγχος QR πιστοποιητικού, ταυτοποίηση, καταγραφή/υπογραφή σε λίστα εισόδου – εξόδου, παραλαβή-επιστροφή κάρτας).

Η είσοδος των θεατών για κάθε αγώνισμα θα αρχίζει μία (1) ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να βιαστεί κανείς και καμία. Οι θεατές θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά την υπερυψωμένη (νότια) κερκίδα.

Η υγειονομική μάσκα είναι υποχρεωτική και στα υγειονομικά μ’έτρα δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις.