Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επιβληθεί του Ν.Ο. Βουλιαγμένης στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1 πόλο, στο Γουδή.

Το «τριφύλλι» ήταν ανταγωνιστικό σε μεγάλο μέρος του αγώνα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο με άλλους στόχους στο πρωτάθλημα και γνώρισε την ήττα με 5-11.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» μπήκαν συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν στο πρώτο οκτάλεπτο με 3-2.

Στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα η Βουλιαγμένη να περάσει μπροστά στο ημίχρονο με 3-7.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟ ανέβασε ρυθμό και με 2-0 επιμέρους σκορ κατάφερε να μειώσει σε 5-7 αλλά στην τελευταία περίοδο δεν μπόρεσε να «λυγίσει» τους φιλοξενούμενους.

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-5, 2-0, 0-4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης, Ξενάκης, Κουρλιάφτης, Καρακάσης, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος 3, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου, Τριχάς, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Κωνσταντόπουλος, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 1, Σπηλιόπουλος, Πάπαριτς, Λόζινα 3, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος, Καπότσης, Κουρούβανης Ν. 2, Σκουμπάκης 3, Ανδρεάδης, Καστρινάκης Ν., Καστρινάκης Θ.

Σε δήλωση του ο Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί ήταν στην ομάδα επτά παιδιά από το εφηβικό, τρία παιδιά γεννημένα το 2006 και τρία γεννημένα το 2004 και έπαιξαν αρκετά στο παιχνίδι, δεν ήταν απλά για να συμπληρώσουμε. Αυτό είναι κέρδος για την ομάδα. Παίζοντας με μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και σίγουρα έχει άλλους στόχους, η εικόνα του αγώνα ήταν καλή. Κερδίσαμε τη Βουλιαγμένη σε δύο οκτάλεπτα αλλά λόγω της απειρίας και των προσωπικών λαθών που κάναμε, χάσαμε τα άλλα δύο οκτάλεπτα. Μακάρι να παίζουμε σε αυτό το ρυθμό και να δείχνουμε τον ίδιο ζήλο σε όλους τους αγώνες. Έχοντας αυτή την εικόνα θεωρώ ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που ήταν εδώ και φυσικά τον εντυπωσιακό κόσμο του Παναθηναϊκού που ήρθε και στήριξε για ακόμα μια φορά την ομάδα».