Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Μπουρίκα για τη νέα αγωνιστική σεζόν, για το τμήμα στίβου.

Πρόκειται για ακόμα μια μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε από την καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος» και ενισχύει το ένδοξο τμήμα στίβου του Συλλόγου.

Ο 31χρονος αθλητής μεγάλων αποστάσεων θα προσπαθήσει να συνδράμει ώστε να υψωθεί ακόμα πιο ψηλά η σημαία του «τριφυλλιού».

Θα αγωνιστεί με τη φανέλα της προηγούμενης ομάδας του , του Μεσσηνιακού στο επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου και έπειτα θα ενταχθεί στο «τριφύλλι».

Πρόκειται για έναν αξιόλο δρομέα ο οποίος  11ος στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας το 2020, ήταν 2ος στον Ημιμαραθώνιο της Καλλιθέας το 2019 ενώ είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο και στον Ημιμαραθώνιο της Καλαμάτας το 2018.Επιπλέον ήταν δεύτερος στον 15ο γύρο Λίμνης Ιωαννίνων το 2021.

 Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μπουρίκας επισήμανε «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό και εντάσσομαι στην οικογένεια του στο τμήμα στίβου. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό».