Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριες της παρά την ήττα από μια έμπειρη ομάδα ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Σύλλογος και ο κόσμος του αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό από τη FIBA. Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση της Λύμουρα που μίλησε για το μοναδικό συναίσθημα της στήριξης του κόσμου ακόα και εκτός έδρας.

Αναφορικά με το παιχνίδι η Ελένη Καπογιάννη μίλησε για την προσπάθεια των παικτριών της  αλλά και την διαιτησία που προστάτευσε τη γηπεδούχο ομάδα. Φυσικά δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί για τον κόσμο αναφέροντας

«Θέλω να συγχαρώ τα κορίτσια για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Παρά τα συνεχόμενα ταξίδια και τη μεγάλη κούραση κράτησαν την ομάδα απέναντι σε έναν πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Εμείς παλέψαμε και απέναντι σε μία διαιτησία που προστάτευσε τη γηπεδούχο ομάδα κι αυτό φάνηκε τόσο στο πρώτο μέρος όταν παρά την πιεστική άμυνα της είχε μόλις πέντε φάουλ, όσο και συνολικά, όπου τελείωσε το ματς με 26 βολές έναντι 9 που εκτελέσαμε εμείς, προκαλώντας και φθορά και εκνευρισμό. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός και αυτός ο κόσμος που δίνει άλλη αίγλη στο μπάσκετ γυναικών με παρουσίες σε όλα τα γήπεδα, ακόμα κι εκτός έδρας, δικαιούνται μεγαλύτερο σεβασμό από τη FIBA.

Μπορεί η Πολκοβίτσε να άξιζε τη νίκη αλλά θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν ισότιμα. Περιμένουμε να το δούμε στα δύο τελευταία παιχνίδια που θα δώσουμε στο ΟΑΚΑ, κυνηγώντας κάθε πιθανότητα πρόκρισης μαζί με τον κόσμο μας. Θα προετοιμαστούμε τις επόμενες εβδομάδες στη διακοπή για να παρουσιαστούμε στους δύο τελευταίους αγώνες όπως πρέπει και να πανηγυρίσουμε νίκες μαζί με τον κόσμο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σημερινή τους συμπαράσταση»

Σε ότι αφορά τη Λολίτα Λύμουρα επισήμανε για το ματς και τον κόσμο:

«Είναι μοναδική εμπειρία να παίζεις εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα και να έχεις δίπλα σου αυτόν τον κόσμο. Δε νομίζω ότι θα βρούμε άλλη ομάδα στην Ευρώπη στο μπάσκετ γυναικών που να έχει τέτοια συμπαράσταση εντός κι εκτός έδρας κι αυτό είναι κάτι που κάνει τον Παναθηναϊκό μοναδικό και δείχνει το μεγαλείο του συλλόγου κι είναι μεγάλη τύχη για εμάς που το ζούμε.

 Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που είχε πολλές λύσεις και δεν είναι τυχαία πρώτη και αήττητη στον όμιλο. Έχουμε τα δύο τελευταία ματς στην έδρας μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης ώστε το όνομα του Παναθηναϊκού να ταξιδέψει λίγο ακόμα στην πρώτη μας σεζόν, μετά από την μακρόχρονη απουσία μας από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα»