Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Δήμητρα Γναφάκη για το τμήμα στίβου για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη τη νέα χρονιά στο ένδοξο τμήμα στίβου του Συλλόγου και την προσπάθεια που γίνεται για να ανέβει επίπεδο. Για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένη μεταγραφής ενεργοποιήθηκε η καμπάνια  «Σύλλογος πιο μεγάλος» που έβαλε και το ποσό για την απόκτησή της.

Η 24χρονη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια αγωνίζεται στα 400 μ. με εμπόδια και ήταν αναμφισβήτητα από τις αθλήτριες που άφησαν το στίγμα τους τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις της.

Αναλυτικότερα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στην Πάτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Εν συνεχεία με την Εθνική Ομάδα στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στο Κλουζ Ναπόκα κατέκτησε την 3η θέση πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ με 57.06, συντρίβοντας το προηγούμενο που ήταν 58.17 από τον Αύγουστο του 2020. Ο τρίτος της αγώνας ήταν στο Σμεντέρεβο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με 57.00.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Γναφάκη ανέφερε: Είμαι πολύ χαρούμενη που από σήμερα ανήκω στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός με καλωσόρισε με μεγάλη χαρά. Είμαι έτοιμη για τη νέα σεζόν στον κλειστό και ανοιχτό στίβο. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να φέρω περισσότερους βαθμούς στην ομάδα».