Πολύ καλή παρουσία είχε ο παλαιστής του Παναθηναϊκού Κώστας Βουρδάνος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετράνων πάλης που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι.

Ο Κώστας Βουρδάνος που είναι στο προπονητικό τιμ της πάλης του «τριφυλλιού» αγωνίστηκε και πάλι προκειμένου να παλέψει για το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό.

Ο Βουρδάνος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 100 κιλών καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση.

Στην πρώτη ελληνική συμμετοχή, στον προκριματικό των 100 κιλών της ελληνορωμαϊκής, ο Κώστας Βουρδάνος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ούγγρο Ζολτ Ντάικα. Αν και ο αγώνας έληξε 1-1, ο Μαγυάρος αναδείχθηκε νικητής καθώς είχε πάρει τελευταίος σημείο, σε έναν αγώνα που κρίθηκε από τις ποινές.

Εν συνεχεία  νίκησε στα ρεπεσάζ με 4-0 τον Τούρκο Ισμαήλ Βαρόλ και λύγισε στις λεπτομέρειες κόντρα στον Ρώσο Βλάντιμιρ Πσενίτσνι για την πρόκριση στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.

Σε δήλωση του ο Βουρδάνος ανέφερε «Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής.
-Ευχαριστώ όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτούς τους αγώνες αλλά θέλω να ευχαριστήσω κ όσους ήταν απέναντι μου. Ευχαριστώ απο καρδιάς την «Watch Lab kifisias»