Έγραψε ιστορία ο Παναθηναϊκός καθώς μπήκε και στο αγώνισμα της άρσης βαρών ΑμεΑ επίσημα και ο Αλέξανδρος Κανέλλος ήταν ο πρώτος αθλητής που εκπροσώπησε τον Σύλλογο έχοντας μάλιστα την υποστήριξη των αιώνια πιστών οπαδών του.

Συνεχίζει την ανοδική πορεία του ο Παναθηναϊκός στα αγωνίσματα ΑμεΑ και ο Αλέξανδρος Κανέλλος μαζί με τον κόουτς Κώστα Σαλπιγγίδη βρέθηκαν στις Σέρρες για να εκπροσωπήσουν το «τριφύλλι».

Μπορεί ο «πράσινος» αθλητής να μην κατάφερε να μπει στα μετάλλια στην κατηγορία των 85 κιλών εντούτοις η αρχή έγινε και το μέλλον είναι…πράσινο.

Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός των αγώνων πάντως ήταν η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού από τις Σέρρες και τις γύρω περιοχές που βρέθηκαν δίπλα στην πράσινη αποστολή και την εμψύχωσαν.

Χατρακτηριστική είναι και η δήλωση του προπονητή Κώστα Σαλπιγγίδη που ανέφερε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του τριφυλλιού από Σέρρες και Κομοτηνή για την επίσκεψη και τα δώρα τους. Νιώθεις μεγάλη τιμή όταν ξέρεις ότι έκαναν 2 και 2,5 ώρες δρόμο μόνο και μόνο να σε δουν και να σε εμψυχώσουν. Αυτό σημαίνει Παναθηναϊκός…μια μεγάλη οικογένεια».