Το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού συνεχίζει να χαρίζει κούπες στον Σύλλογο και σήμερα σήκωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ομαδικό στο πιστόλι στάνταρντ.

Το «τριφύλλι» κατάφερε και κράτησε ψηλά τη σημαία στη Μαλακάσα και κατέκτησε τον 1624ο  τίτλο στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Αυτός ήταν ο 163ος τίτλος που έφερε η σκοποβολή στο δημιούργημα του Γιώργου Καλαφάτη και αποτελεί μια σταθερή …δεξαμενή τίτλων για τον Παναθηναϊκό.

Η σκοποβολή είναι το 4ο τμήμα σε πλήθος επίσημων τίτλων στον Σύλλογο μετά τον στίβο, την ποδηλασία και το ποδόσφαιρο, αποτελώντας πάντα μια ισχυρή σταθερά.

Οι «λεβέντες με καρδιά» που έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου ήταν οι Γιάννης Καμπούρης, Δημήτρης Κατσίρης και Άρης Σαλταγιάννης ενώ ο Γιάννης Καμπούρης ήταν πρώτος και στο ατομικό.πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ 562/600!

Ήταν η 4η φορά που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο ομαδικό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πιστολιού στάνταρ έπειτα από το 1982, το 1985 και το 2017.

Ταυτόχρονα, στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, ρίχνονταν στη μάχη άνδρες και γυναίκες στο Αεροβόλο Τουφέκι…
Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες κατέκτησαν την 4η θέση στην Ομαδική Κατάταξη. Τον Παναθηναϊκό εκπροσωπούσαν στους αγώνες οι τριπλέτα Συβρής-Λιβέρης-Δασκαλάκης και Μακράκη-Κηπαράκη-Κόλλια!