Ο Σπύρος Σπαθής ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκοποβολής ΑμεΑ που έγινε σήμερα στην Ελευσίνα, με τον αθλητή του ΠΑΟ να καταλαμβάνει το ασημένιο μετάλλιο στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών R1.

Μια σημαντική στιγμή για την ιστορία του Συλλόγου στον αθλητισμό ΑμεΑ γράφτηκε σήμερα καθώς ο Σπύρος Σπαθής κατάφερε και έφερε το πρώτο μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το τμήμα σκοποβολής δείχνει μια προοδευτική άνοδο καθώς αρχικά έκανε αισθητή την παρουσία του με δύο συμμετοχές στο περασμένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα , εν συνεχεία ήρθαν τα πρώτα μετάλλια στο διασυλλογικό με τέσσερις συμμετοχές και σήμερα ήρθε το πρώτο επίσημο μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο «πράσινος» αθλητής από την Καλλιθέα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στην κατηγορία του και κατάφερε και πήρε το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 450,2.

Χάρη σε αυτό το σκορ άφησε πίσω του τον Γιώργο Στεφανάτο του Θερμαϊκού με 442,8 και έδειξε ότι θα μπορούσε να διεκδκικήσει ακόμα παραπάνω πράγματα, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από  αγωνιστική απραξία λόγω του Covid.