Το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες συνεχίζεται για τρίτο Σαββατοκύριακο και ο Παναθηναϊκός ΑΟ εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί. Σήμερα, Σάββατο, διεξήχθησαν ταυτόχρονα αγώνες σε Βυρωνα και Μαλακάσα.

 Στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βυρωνα σειρά πήραν οι παίδες, αγωνιζόμενοι τα παρακάτω αγωνίσματα: Τουφέκι Παίδων Α’ Κορίτσια: Ο Παναθηναϊκός ΑΟ κατέλαβε την Τρίτη Θέση στην ομαδική κατάταξη, με τις Χατζαντώνη Αλεξάνδρα-Κοκκινάκη Αποστολία-Κυριακάκη Αριάδνη.

Τουφέκι Παίδων Α’ Αγόρια: Ο Παναθηναϊκός ΑΟ κατέλαβε την Τρίτη Θέση στην ομαδική κατάταξη, με τους Αργυρόπουλο Άγγελο-Τζαμαλή Παναγιώτη-Λιβέρη Νικήτα. Πιστόλι Παίδων Β’ Αγόρια: Ο Παναθηναϊκός ΑΟ κατέλαβε την Τρίτη Θέση στην ομαδική κατάταξη, με τους Λουκόπουλο Ηλία-Κατσαρό Γιώργο-Παππά Βασίλειο. Την ίδια ώρα στη Μαλακάσα, οι «πράσινοι» έφηβοι Μιχαλόπουλος Παναγιώτης-Παππούς Κώστας-Κοτταράς Μιχάλης αγωνίζονταν στο Στάνταρντ Πιστόλι 25m και κατακτούσαν την Τρίτη Θέση στην ομαδική κατάταξη. 4 ομαδικές τρίτες θέσεις λοιπόν για τον ΠΑΟ και συνέχεια στο πρωτάθλημα αύριο Κυριακή, 3 Οκτώβρη, στον Βυρωνα.