Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γιακούμπ Ντίγιας για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του «τριφυλλιού» χάρη στην οικονομική ενίσχυση από την καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος».

Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟ ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον 26χρονο  διεθνή Πολωνό Γιακούμπ Ντίγιας που κατέκτησε πρόσφατα το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο ομαδικό . Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή που  συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 σε ατομικό και ομαδικό με την Εθνική Πολωνίας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο No68 στο παγκόσμιο Ranking  ενώ είναι ένας αθλητής με πλούσιες παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις με συμμετοχές στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγαλύτερες του επιτυχίες είναι τα ασημένια μετάλλια στο ομαδικό με την Εθνική Πολωνίας το 2016 και το 2021 καθώς και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο ατομικό το 2016.

Έχει αναδειχτεί πέντε φορές πρωταθλητής στο ατομικό στην Πολωνία και τρεις φορές πρωταθλητής Γερμανίας.