Το τρέχον Σαββατοκύριακο, 2ο των Πανελλήνιων Αγώνων για το 2021, αποδεικνύεται εξαιρετικά επιτυχημένο για το Σκοπευτικό Τμήμα του Παναθηναϊκού Α.Ο. που "παίζει σε διπλό ταμπλό" σε Βύρωνα και Μαλακάσα! Σαββατοκύριακο εφήβων-νεανίδων και αυτό, με τα "πράσινα πιστόλια" να αγωνίζονται στο αγώνισμα του Σπορ Πιστολιού και τα "τουφέκια" στα αγωνίσματα Πρηνηδόν και 3x40 αντίστοιχα!

Στο Τουφέκι Πρηνηδόν Νεανίδων, με μια πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση η Μιχελάκη Εμμανουέλα κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο με επίδοση 558/600!

Στο Τουφέκι 3 στάσεων (3×40) Εφήβων, η Πράσινη Τριπλέτα Λαζαράκος-Λεβάκος-Γιαννιτσάνος κατέκτησαν τη 2η θέση στην ομαδική βαθμολογία και στον Τελικό του αγωνίσματος απέδωσαν τα μέγιστα τερματίζοντας τον αγώνα στις θέσεις 3-4-6 αντίστοιχα. Ο Λαζαράκος Αντώνης ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο!

Στο Σπορ Πιστόλι Νεανίδων, η “πράσινη τριάδα” Παπαγεωργίου-Μιχελάκη-Λάππα τελείωσαν τον κανονικό αγώνα στις θέσεις 7-8-9 και κατέκτησαν την Πρώτη Θέση στην Ομαδική Βαθμολογία. Στον Τελικό του αγωνίσματος η Παπαγεωργίου Χρύσα κατέλαβε την 4η και η Μιχελάκη Εβίτα την 7η θέση αντίστοιχα!

Στο Σπορ Πιστόλι Εφήβων, οι “πιτσιρικάδες” του κόουτς Κοτταρά Μιχαλόπουλος-Παππούς-Κοτταράς τελείωσαν τον κανονικό αγώνα στις θέσεις 5-12-16 και κατέκτησαν την 4η θέση στην Ομαδική Κατάταξη!