Τα ομαδικά τμήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο. συνεχίζουν δυναμικά την προετοιμασία τους για την αγωνιστική σεζόν στο εξειδικευμένο γυμναστήριο-προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών, που φέρει την σφραγίδα του Λεωνίδα Χριστακίδη, στο ΟΑΚΑ.

Η συνεργασία του «τριφυλλιού» με τον έμπειρο γυμναστή συνεχίζεται για ακόμη μία σεζόν με το βόλεϊ αδρών ενώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το μπάσκετ γυναικών. Φέτος φιλοξενείται και το βόλεϊ γυναικών στις εγκαταστάσεις του LCG.

Oι αθλητές και οι αθλήτριες του ΠΑΟ έχουν δίπλα τους έναν πολύπειρο συνεργάτη για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και επωφελούνται ειδικών προγραμμάτων με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ομαδικών αθλημάτων.

Τα βήματα των αγωνιστικών τμημάτων ακολουθεί και η ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΟ αφού πολλοί νεαροί αθλητές και αθλήτριες πραγματοποιούν προγράμματα ενδυνάμωσης υπό τις οδηγίες του κ. Χριστακίδη.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com  ο Λεωνίδας Χριστακίδης τόνισε: «Είναι τριπλή η χαρά μας φέτος. Πέρυσι είχαμε ξεκινήσει μια ωραία συνεργασία με το βόλεϊ ανδρών και το μπάσκετ γυναικών και σε αυτή την παρέα καλωσορίζουμε το βόλεϊ γυναικών.

Φέτος αποδεχτήκαμε με χαρά την προσπάθεια της διοίκησης να μπουν τα αγωνιστικά τμήματα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η χρονιά μας είναι διπλά δύσκολη, μια σεζόν μετά την περίοδο covid κατά την οποία δουλέψαμε αρκετά παρά τις δυσκολίες και τα αποτελέσματα είναι εμφανή στο γήπεδο. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, εμείς έχουμε την ευθύνη να ετοιμάσουμε τους αθλητές ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε διπλά και τριπλά παιχνίδια μέσα σε δέκα μέρες. Ειδικά οι πρώτοι τρεις μήνες είναι πολύ δύσκολοι για όλες τις ομάδες που αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και θεωρώ ότι με σκληρή δουλειά θα τους πετύχουμε και θα είμαστε χαμογελαστοί στο τέλος της χρονιάς. Εύχομαι η σεζόν 2021-22 να μας βρει όλους υγιείς , έξω από τις δυσκολίες του covid, να είμαστε όλοι στα γήπεδα και ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει όλους τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Το γυμναστήριο Λεωνίδας Χριστακίδης βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, Κηφισίας 37 στο Μαρούσι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-6894781, 6958544944 ή στο email: [email protected] καθώς και στο Instagram: lcg_fitness