Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου πραγματοποίησε την «πρώτη» του συγκέντρωση στην Ηλιούπολη.

Οι «πράσινες» βγήκαν και πάλι στο χορτάρι μετά τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 και είναι έτοιμες να κρατήσουν ψηλά την πράσινη σημαία.

Στην πρώτη συνάντηση ήταν παρούσες όλες οι αθλήτριες που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα και πρόκειται για τις εξής: Φαίδρα Λόγου (επιθετικό χαφ), Ματίνα Νταρζάνου (χαφ), Χαρά Δημητρίου (χαφ), Βασιλική Λαζανά (χαφ) , Μαρία Χριστοφορίδη (επιθετικός) , Στέλλα Ντζάνη (επιθετικός), Βούλα Μανέτα (αμυντίκος), Κατερίνα Αναστασίου (αμυντικός)

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις νέων αθλητριών.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χαραλαμπίδης και ο γυμναστής Χρυσόστομος Καρδούλας  καταστρώνουν τα σχέδια τους για την προετοιμασία του «τριφυλλιού» και είναι πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Χαραλαμπίδης τόνισε « Αρχικά θέλω να πω ότι είναι μεγάλη πρόκληση για μένα που αναλαμβάνω το χτίσιμο της ομάδας που αρχίζει από το μηδέν. Πόσω μάλλον όταν αυτή η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. 

Η διοίκηση του Συλλόγου έφτιαξε πολύ γρήγορα ένα πολύ ισχυρό σύνολο το οποίο είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Ο πρωταθλητισμός  θα είναι πάντα ο στόχος μας, όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό αλλά παράλληλα θέλουμε να στήσουμε την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια».