Η νέα αγωνιστική σεζόν πλησιάζει και η Ακαδημία βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανοίγει τις πόρτες της για ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες από 5-16 ετών έως τη συμπλήρωση του μέγιστου αριθμού των 15 ατόμων ανά τμήμα.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 01/9/21 και θα πραγματοποιούνται μόνο από τη γραμματεία  των Ακαδημιών Παναθηναϊκού Α.Ο. που βρίσκεται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Παύλος  Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Όλοι οι αθλούμενοι/νες στην Ακαδημία θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση για συμμετοχή σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα.

Οι αθλητές/τριες των αγωνιστικών τμημάτων θα υποβληθούν υποχρεωτικά από γιατρό της ομάδας στον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο για την έκδοση της κάρτας υγείας αθλητή/τριας.

Η ακαδημία μας θα παρέχει στους αθλητές και αθλήτριες τη δυνατότητα καρδιολογικού ελέγχου στο Ιατρείο του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος» για την έκδοση κάθε είδους ιατρικών βεβαιώσεων με επιπρόσθετο κόστος 15€.

Ο καρδιολογικός έλεγχος από γιατρό συνεργάτη της ακαδημίας μας θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.                                        

Για όλα τα παραπάνω θα ακολουθηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες τήρησης των πρωτοκόλλων υγείας για την προστασία των αθλητών και προπονητών από την πανδημία του covid-19 . Πριν την έναρξη των προπονήσεων θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την ασφαλή άθληση των νεαρών αθλητών/τριών.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ακαδημία βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο. λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (γήπεδο Απ. Νικολαΐδης) και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Παύλος  Γιαννακόπουλος», στο κλειστό γυμναστήριο «Γουδή», στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο και στο 2ο Πειραματικό Λύκειο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συλλόγου στο  210-6447861 και στο e-mail: [email protected]

Πρωταρχικός στόχος της Ακαδημίας είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το βόλεϊ αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η ομαδικότητα! Μέσω της εξειδικευμένης αυτής προσέγγισης οι προπονητές μας στοχεύουν στην δημιουργία ενός πολυδιάστατου αθλητή και μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.