Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία του με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας «PhysiOsteo Team» by Toilos-Psarogiorgos, στο οποίο σήμερα (21/8) το πρωί υποβλήθηκαν στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις οι αθλήτριες βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινες» αθλήτριες πέρασαν από όλα τα απαραίτητα τεστ υπό την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού του Κέντρου. 

Το «PhysiOsteo Team» by Toilos-Psarogiorgos είναι ένα εξειδικευμένο Κέντρο Φυσικοθεραπείας με πολυετή εμπειρία στο χώρο, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας 364 & Δελφών 1 στο Χαλάνδρι και στη Λ. Μεσογείων 264 στο Χολαργό.

Ο Κωνσταντίνος Ψαρογιώργος μίλησε στο www.pao1908.com για τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό: «Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε την Εργομετρική αξιολόγηση και την Φυσικοθεραπευτική Αποκατάσταση όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Το ειδικό βάρος και η ιστορία του συλλόγου μας γεμίζουν τόσο με ικανοποίηση αλλά και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης. Ευχαριστούμε τον  ΠΑΟ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Μαλακατέ για την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε η πολύχρονη  εμπειρία μας στον τομέα της αθλιατρικής αποκατάστασης να συμβάλλει στην κατάκτηση μεγάλων επιτυχιών στη σεζόν 2021-2022».