Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού επικράτησε του ΝΟ Πατρών με 14-10 και πλέον την Κυριακή καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νηρέα Χαλανδρίου για να επιστρέψει στην Α1 Κατηγορία.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στην ομάδα της Αχαϊας είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του ματς και τερμάτισε πρώτος στον όμιλο του.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα:  3-1, 4-2, 3-4, 4-3.

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Δαβίλλας, Δανουρδής, Π. Σιαμάς, Ξενάκης (6), Κανελλόπουλος, Καρακάσης (5), Αλμυράς (1), Πετρόπουλος (1), Ορφανός, Λύκαρης, Τίγκας (1), Εγνατιάδης, Παλληκάρης, Φλάμπουρας και Δευτεραίος.

Το «τριφύλλι» καλείται να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία την Κυριακή κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου σε σειρά δύο αγώνων στις 12 το μεσημέρι και στις 7.30μ.μ. και πάλι στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε «Πήραμε τη νίκη που θέλαμε κόντρα στο ΝΟ Πατρών και τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο. Ήμασταν μπροστά, δυσκολευτήκαμε σε κάποιες στιγμές, παρόλο θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς νωρίτερα ωστόσο πάντα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Πλέον όλη μας η προσοχή είναι στραμένη στα αυριανά ματς με τον Νηρέα Χαλανδρίου που παίζουμε όλη τη χρονιά».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι αγώνες των δύο ομίλων

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Νέας Σμύρνης):

Ηλυσιακός- Νηρέας Χαλανδρίου 6-7, Τρίαινα Βούλας – Νηρέας Γέρακα 9-7, Τρίαινα Βούλας- Ηλυσιακός 10-7, Νηρέας Γέρακα- Νηρέας Χαλανδρίου 7-11

Η τελική βαθμολογία: 

1. Τρίαινα Βούλας 9

2. Νηρέας Χαλανδρίου 6

3. Ηλυσιακός 3
4. Νηρέας Γέρακα 0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Νέα Σμύρνης):

Παναθηναϊκός – Άρης Θεσσαλονίκης 7-6, ΝΟ Πατρών – ΝΕ Πατρών 11-8, ΝΟ Πατρών- Παναθηναϊκός 10-14, ΝΕ Πατρών – Άρης Θεσσαλονίκης 8-21

Η τελική βαθμολογία: 

1. Παναθηναϊκός 9

2. Άρης Θεσσαλονίκης  6

3. ΝΟ Πατρών 3
4. ΝΕ Πατρών 0

Το άλλο ζευγάρι που θα διεκδικήσει την άνοδο είναι Τρίανα Βούλας-Άρης.