Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη, για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Το επανιδρυθέν τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επανέρχεται στην αγωνιστική δράση και ο προπονητής του Συλλόγου θα είναι ο Γιάννης Χαραλαμπίδης.

Ο 45 χρονος τεχνικός αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στις μικρές κατηγορίες  (Αγία Παρασκευή, ΑΕ Ηρακλείου, Βριλήσσια,Πρωτέας Π.Φ., ΑΕ Χαλανδρίου, Απόλλων Λιτοχώρου) ενώ στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο της ΑΕ Ηρακλείου, των Βριλησσίων, της Ελευθερούπολης, της Εθνικής ομάδας Κωφών και των Νέων του Αχαρναϊκού.

Το 2019 ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής και πλέον καλείται να σηκώσει ψηλά την πράσινη σημαία.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γιάννης Χαραλαμπίδης επισήμανε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και ευθύνη στο να αναλάβω το χτίσιμο της ποδοσφαιρικής γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού. Οι στόχοι και το πλάνο της ομάδας  ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία μου και τα δικά μου πιστεύω.  Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης που με  εμπιστεύτηκαν στο να σχεδιάσουμε και να χτίσουμε μια ισχυρή ομάδα στο ποδόσφαιρο γυναικών με πολύ υψηλούς στόχους».