Ο αρσιβαρίστας του Παναθηναϊκού Θοδωρής Ιακωβίδης προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιου και είναι το ένα από τα τέσσερα μέλη της «πράσινης» αποστολής που θα εκπροσωπήσουν το «τριφύλλι» στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Ο «Άτλαντας» του Συλλόγου βρέθηκε στα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. όπου μίλησε με τους διοικούντες του «τριφυλλιού» και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος, ο Διευθυντής Αγωνιστικών τμημάτων Σωτήρης Πανταλέων και η τιμ μάνατζερ του τμήματος και μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. Κυριακή Γαλάνη.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ιακωβίδης τόνισε «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου και τον Παναθηναϊκό.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, την διοίκηση του Παναθηναϊκού ειδικά στη δύσκολη περίοδο της καραντίνας αλλά και τον κόσμο της ομαδας για τα μηνύματα και την αγάπη που μου έδειξε.

 Εκπροσωπώ ένα τμήμα που έχει μεγάλη ιστορία με σπουδαίους αθλητές  όπως ο Λεωνίδας Σαμπάνης  και ο Χρήστος Ιακώβου και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».