Η Εθνική ομάδα Παίδων υδατοσφαίρισης συνέχισε με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πορτογαλία.

Η «γαλανόλευκη» επιβλήθηκε της Σερβίας με 10-7 και είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί να τερματίσει στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης.

Από πλευράς ΠΑΟ οι Ζερβουδάκης, Ζαχόπουλος και Σιαμάς πέτυχαν από ένα τέρμα ο καθένας, ενώ στην ομάδα συμμετέχουν και οι Κρατημένος και Αποστολάκος.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 2-0, 3-4

ΕΛΛΑΔΑ (Φώντας Λεμπέσης): Κρατημένος, Λυκούδης 4, Κόκκινος 1, Μαστρογιανάκος, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 1, Ζερβουδάκης 1, Μητράκης, Ζαχόπουλος 1, Σιαμάς 1, Αποστολάκος, Μπαγιούμι, Μαυριόπουλος.

ΣΕΡΒΙΑ: Μποντιρόγκα 2, Ντιμιτς 2, Μπλάζεβιτς 1, Κρίστιτς 1, Ντοκάνοβιτς 1.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου μετά από δύο αγώνες είναι:

Ελλάδα 6, Σερβία 3, Τουρκία 3, Γαλλία 0.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Φώντας Λεμπέσης τόνισε: «Απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη του χώρου, τα παιδιά εκτός από τις ικανότητες τους, έδειξαν μεγάλη συγκέντρωση και διάθεση για την νίκη. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να πετύχουμε τους στόχους μας… Προχωράμε…»

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκληρώνει τους αγώνες των ομίλων αύριο, Τρίτη 6 Ιουλίου, αντιμετωπίζοντας στις 12.30 (ώρα Ελλάδας) την Γαλλία, η οποία ηττήθηκε λίγο νωρίτερα από την Τουρκία με 10-9.