Αρκετά καλή ήταν η παρουσία αθλητών του Παναθηναϊκού στους βαλκανικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν σαν σήμερα το 1992 στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή.

Συγκεκριμένα πέντε «πράσινοι» αθλητές και μία αθλήτρια έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους σημαντικούς αγώνες που έγιναν ωστόσο χωρίς την παρουσία των χωρών της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας.

Κορυφαίος από πλευράς «τριφυλλιού» ήταν ο δρομέας του ΠΑΟ , Αντώνης Βούζης  που έκανε μια πολύ καλή κούρσα στα 3.000 μέτρα.

Συγκεκριμένα κατάφερε να πάρει το αργυρό μετάλλιο στο συγκεκριμένο απαιτητικό αγώνισμα  με χρόνο 8.49.61 και έδωσε μάχη για το χρυσό μετάλλιο με το Ρουμάνο Γκαμπριέλ Κοσμέι.

Έντονη ήταν η παρουσία του «τριφυλλιού» και στο άλμα επί κοντώ όπου ο Χρήστος Παλλάκης κατάφερε και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο «πράσινος» πρωταθλητής «πέταξε» στα 5μ. και 30 εκατοστά  και κόντραρε όσο μπορούσε τον Βούλγαρο Γκαλίν Νικόφ που πήρε τα πρωτεία με 5.65μ.

Παράλληλα στο ίδιο αγώνισμα ο επικοντιστής του ΠΑΟ , Σταύρος Τσίτουρας πήρε την τιμητική τέταρτη θέση με άλμα στα 5.10μ

Ο Παναγιώτης Στρουμπάκος ήταν 4ος στα 1500μ.  και τερμάτισε σε χρόνο 3.45.92 ενώ ο Γιάννης Γιάντσιος πήρε την 6η θέση στο ύψος αφού πέρασε τα 2.15 μ. . Τέλος η Κατερίνα Λεμονίδου κατέλαβε την 14η θέση στο τριπλούν με επίδοση 14.28μ.