Ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό του στη Β΄ Φάση ολοκληρώνοντας τους αγώνες του Σαββατοκύριακου αήττητος και προκρίνεται στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος της Α2 πόλο ανδρών.

Οι «πράσινοι» αθλητές του κόουτς Λαζαρίδη κατάφεραν να επικρατήσουν του Άρη με 6-8 σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Το «τριφύλλι» έχει περάσει στην τελική οκτάδα που πρωταθλήματος και περιμένει την κλήρωση για να μάθει σε ποιον από τους δύο ομίλους θα βρίσκεται καθώς και τους αντιπάλους του.

Κορυφαίος σκόρερ των «πρασίνων» ήταν ο Καρακάσης με 3 τέρματα.

Ο κόουτς του ΠΑΟ κ. Λαζαρίδης δήλωσε: «Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Τώρα έχουμε δύο βδομάδες που πρέπει να δουλέψουμε πολύ τις αδυναμίες μας. Οι αθλητές είναι κουρασμένοι. Ο ρυθμός του παιχνιδιού γενικά δεν ήταν πολύ καλός και θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει και μπορεί να παίξει καλύτερα. Περιμένουμε την κλήρωση την επόμενη βδομάδα και θα διαβάσουμε τους αντιπάλους, θα πάμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να διεκδικήσουμε το στόχο μας που είναι η άνοδος».

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-1, 0-2

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Δαβίλας, Παλληκάρης, Σιαμάς, Εγνατιάδης, Δευτεραίος, Ξενάκης, Κανελλόπουλος , Δανούρδης (1), Τίγκας, Λύκαρης (1), Καρακάσης (3), Πετρόπουλος (1), Αλμύρας (2).

ΑΣ Άρης (Γούναρης): Τσακίρης, Σαλαμάνης, Αλιαπουλιος, Ζαρκαντζάς (1), Μουρατίδης (1), Κουνέλας, Παυλίδης, Σιώκας (1), Σολογιάννης (3), Παυλίδης Β, Τάτσης, Παπαμανιωλουδάκης, Μπιτζάκης.