Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του ΝΟ Καλαμάτας με 13-1 και πλέον στο απογευματινό ματς με τον Άρη στις 5μ.μ. θα παίξει την πρωτιά στον όμιλο.

Οι «πράσινοι» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στη μεσσηνιακή ομάδα για τη 2η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών και διεκδικεί την πρώτη θέση του ομίλου σήμερα το απόγευμα με αντίπαλο τον Άρη στις 17.00.

 Κορυφαίος σκόρερ των «πρασίνων» ήταν ο Δανδούρδης με 4 τέρματα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» κ. Λαζαρίδης δήλωσε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε όλοι την διάρκεια του αγώνα. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς από τους έφηβους  που βρίσκονται και στις Εθνικές ομάδες και ο Σύλλογος θέλει να επενδύσει πάνω τους στο μέλλον.Ξεκουραζόμαστε λίγες ώρες και είμαστε έτοιμοι για το απογευματινό ματς με τον Άρη».

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 1-0, 2-1, 5-0

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Δαβίλας, Παλληκάρης, Σιάμας, Εγνατιάδης, Δευτεραίος(2), Ξενάκης (1), Κανελλόπουλος (2), Δανούρδης (4), Τίγκας, Λύκαρης(1), Καρακάσης (2), Πετρόπουλος (1).

Το τέρμα του ΝΟ Καλαμάτας πέτυχε ο Καρπέτας.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν ότι ο Παναθηναϊκός είχε 8 δοκάρια και ο ΝΟ Καλαμάτας είχε 4.

Δείτε τον απογευματινό αγώνα με τον Άρη από το κανάλι youtube του Παναθηναϊκού στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2dBJOkaHZZh0TCD4I60IrjkOZf8n64zWGE0xTrDI1tTWzH93Znv-55Lug&v=irl_sU0O7f4&feature=youtu.be