Το τμήμα κολύμβησης ΑμεΑ του Παναθηναϊκού έφερε το πρώτο ιστορικό μετάλλιο στον Σύλλογο στην πρώτη ημέρα των αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε με τετραμελή αποστολή και κατάφερε και κέρδισε τις εντυπώσεις στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στα 50μ. ελεύθερο.

Οι τρεις αθλητές και η μια αθλήτρια του Παναγιώτη Παϊπέτη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και με τη πολύτιμη βοήθεια της φυσιοθεραπεύτριας Αφροδίτης Φωή, είχαν πολύ καλά αποτελέσματα.

Πρώτη χρονικά στη «μάχη» μπήκε η Έλντα Γρατσώνη η οποία έγινε η πρώτη κολυμβήτρια ΑμεΑ του Συλλόγου και κατάφερε και πλασαρίστηκε στην 8η θέση με χρόνο 1.12.26 ανάμεσα σε 14 αθλήτριες στην κατηγορία S14.

Στη συνέχεια ρίχτηκε στον αγώνα ο Λουκάς Ανέστης στην κατηγορία S8 και  με καλή εμφάνιση πλασαρίστηκε στην 6η θέση με χρόνο 1.23.71.

Κατόπιν ήταν η σειρά των δύο αθλητών του Παναθηναϊκού στην κατηγορία S10 Γιώργου Δρακόπουλου και Θοδωρή Μωραϊτη.

Αμφότεροι έκαναν εξαιρετικές κούρσες με πολύ καλούς χρόνους. Ο Γιώργος Δρακόπουλος κατάφερε τελικά με χρόνο 36.84 να γίνει ο πρώτος αθλητής του Παναθηναϊκού που έφερε μετάλλιο (χάλκινο) στο τμήμα κολύμβησης ΑμεΑ και συνδύασε το όνομα του με μια σπουδαία στιγμή του ΠΑΟ.

Παράλληλα πολύ καλός ήταν και ο Θοδωρής Μωραϊτης που πήρε την 4η θέση στην ίδια κατηγορία με χρόνο 40.11 δείχνοντας την ποιότητα του ως αθλητής.

Οι αγώνες είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα συνεχιστούν αύριο το πρωί στις 10.30 με τον Γιώργο Δρακόπουλο να μπαίνεις τη μάχη στα 100μ. πρόσθιο.

Δείτε τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών του Παναθηναϊκού στο ακόλουθο link

https://www.youtube.com/watch?v=Aw7cc4PlJpQ