Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μαρδίτσας για τις ακαδημίες βόλεϊ του Συλλόγου

Έχοντας πολυετή εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο αλλά και τοπικό επίπεδο, ο Δημήτρης Μαρδίτσας εντάσσεται στο προπονητικό team των «πρασίνων» και αναλαμβάνει τα τμήματα νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων 3.

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Ηρακλή Κηφισιάς και τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης έχοντας πανηγυρίσει πρωταθλήματα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και πολλές συμμετοχές σε τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων (κορασίδων – παγκορασίδων)

 Λίγες ώρες μετά τη συμφωνία και ο έμπειρος τεχνικος ανέφερε στις δηλώσεις του: «Είναι μεγάλη μου χαρά που ανήκω πλέον στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού και μαζί ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια στις Ακαδημίες Βόλεϊ.

Το κοινό όραμα μας ένωσε και στόχος μας είναι μέσα από τη μεθοδική δουλειά να αναδείξουμε νέα ταλέντα που θα αποτελέσουν τις αθλήτριες του μέλλοντος. Θα εκμεταλλευτούμε τον Ιούλιο για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια δοκιμαστικά στις αθλήτριες που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα μας και στη συνέχεια θα οριοθετήσουμε τους στόχους μας για να μπορέσουμε τους επόμενους μήνες να τους υλοποιήσουμε».