Το «τριφύλλι» επικράτησε του ΠΑΟΚ με 11-9 στον τελικό πρωταθλήματος πόλο και έφερε τον 1613ο τίτλο στον Σύλλογο.

Τεράστια νίκη για τον Παναθηναϊκό και τους Παίδες του Φώντα Λεμπέση που έφεραν μια ακόμα κούπα για του «πράσινους». Το «τριφύλλι» έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δείχνοντας ότι διαθέτει το ποιοτικότερο σύνολο στην Ελλάδα σε αυτή την ηλικία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ κατάφερε και αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό στο πρώτο οκτάλεπτο  και του πήρε  προβάδισμα στο σκορ με 0-3.

Ωστόσο στη δεύτερη περίοδο το σκηνικό άλλαξε τελείως ο Παναθηναϊκός μπήκε απόλυτα συγκεντρωμένος και το σε λιγότερα από δύο λεπτά έφερε το ματς στα ίσα 3-3. Στη συνέχεια οι «πράσινοι»πήραν δύο φορές το προβάδισμα ωστόσο ισοφαρίστηκαν αντίστοιχες φορές από τον αντίπαλο τους με αποτέλεσμα να τελειώσει το δεύτερο οκτάλεπτο με 5-5.

Σε ότι αφορά το τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πάλι να αιφνιδιάσει και να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων 7-5 όμως και πάλι το «τριφύλλι» είχε άμεσες απαντήσεις και ισοφάρισε σε 7-7, όπου ήταν και το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με 9-7, ο ΠΑΟΚ το έφερε στα ίσα 9-9 , όμως η ψυχή του πρωταθλητή μίλησε στο τέλος και ο ΠΑΟ το κατέκτησε με 11-9.

Αναλυτικά οι «πράσινοι» πρωταθλητές και τα γκολ που πέτυχαν:

Παναθηναϊκός (Λεμπέσης):  Α. Ζαγοραίος , Ν. Βερβερίδης 1, Α. Μαυρομμάτης, Γ.Αποστολάκος, Π.Αποστολάκος 1, Χ.Σιαμάς 1, Ο. Ζερβουδάκης 3, Σ.Μαγγίρας,Κ.Ζαχόπουλος 4, Γ.Σιαμάς 1, Γ.Τσάγκας, Α.Αραπογιάννης, Δ.Κρατημένος, Ε.Κεφαλογιάννης και  Β.Πονηρός.