Οι ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο. πλησιάζουν στον δρόμο της επανέναρξης.

Σε ότι αφορά τις ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου:

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξαγγελίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που αναρτήθηκαν στη ΓΓΑ από 17/05/2021 θα είναι δυνατή η έναρξη των προπονήσεων για τις ηλικίες 6-12 ετών.

Πιθανή ημερομηνία έναρξης προπονήσεων Τετάρτη 19/5

Ανάλογα με τις συμμετοχές των αθλητών & αθλητριών ανά τμήμα θα ισχύσει το πρόγραμμα προπονήσεων που ίσχυε έως την παύση των δραστηριοτήτων της ακαδημίας μας προσαρμοσμένο στις νέες οδηγίες .Δεν θα πραγματοποιείται η ενδυνάμωση στο γυμναστήριο LCG στο ΟΑΚΑ για όσα τμήματα είχαν, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Μαΐου και θα προσαρμόσουμε το πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου.

Οι συνδρομές παραμένουν ίδιες και θα προσαρμοστούν αναλογικά για τις μέρες που θα λειτουργήσει η Ακαδημία .

Το προπονητικό πρόγραμμα θα προσαρμοστεί έτσι ώστε οι αθλητές να επανενταχθούν στις προπονήσεις προοδευτικά .

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις είναι η παράδοση στον προπονητή του τμήματος πρωτότυπο ή αντίγραφο της έντυπης βεβαίωσης αρνητικού SELF TEST (όπως ακριβώς προβλέπεται και στα σχολεία). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους κοινόχρηστους χώρους, όχι, όμως, και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο Σύλλογός μας, με υπευθυνότητα όπως πάντα, αλλά και όλο το προσωπικό της ακαδημίας μας θα εργαστούν ώστε όλα τα παιδιά μας να μπουν με ασφάλεια στο γήπεδο με όσα προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για την αποφυγή οποιαδήποτε πιθανότητας ύπαρξης κρούσματος Covid 19.

Αναφορικά με τις ακαδημίες βόλεϊ αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6984773877 με την υπεύθυνη Σοφία Αγγελάκη.