Ανακοινώθηκε χτες η επίσημη συμμετοχή των αθλητών ΑμεΑ του Παναθηναϊκού Πάνος Τριανταφύλλου και Βασίλης Ντούνη στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο στην ξιφασκία με αμαξίδιο.

Σπουδαία επιτυχία για τον Παναθηναϊκό καθώς θα έχει για πρώτη φορά στην ιστορία του δύο αθλητές στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα ο Βασίλης Ντούνης θα συμμετέχει  στην σπάθη Α και ο Πάνος Τριανταφύλλου στη σπάθη Β.

Σε δήλωση του ο προπονητής του Παναθηναϊκού και ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κάζαγλης είπε«Η πρόκριση αυτή ήρθε για τους δύο αθλητές μου , μετά από μια μαραθώνια προσπάθεια αγώνων 3 ετών , κατακτώντας χρυσά μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα και σημαντικές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη!!

Είμαι υπερήφανος για τους αθλητές και τις αθλήτριες μου, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα όλο αυτό το διάστημα και πάλεψαν για την πρόκρισή τους απέναντι σε χώρες με τεράστια δύναμη και παράδοση και σε αντίξοες συνθήκες!

Η Εθνική ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο θα συμμετάσχει για 5η φορά στην μεγαλύτερη διοργάνωση !! Με την στήριξη και την Αγάπη σας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα στο ΤΟΚΥΟ τον Αύγουστο!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν και βοηθούν αυτή την ομάδα να συμμετέχει στις μεγάλες διοργανώσεις και να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα».