Στο σημερινό Δ.Σ. της Τρίτης 11ης Μαϊου αποφασίστηκε ότι από τον Αύγουστο του 2022 θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να συνεχιστεί το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού Α.Ο. κάτω από την πλήρη σκέπη του Συλλόγου.

Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Συλλόγου λειτουργεί  με καθ΄όλα νόμιμο τρόπο από το 2017  όταν και  συμφωνήθηκε  5ετής  συνεργασία με την Αθήνα 90΄ σε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο για τον Παναθηναϊκό, όπου η «μάνα του λόχου» θα είχε οικονομικά οφέλη από το σωματείο που έδωσε τα χέρια.

Αν και όλα έγιναν κρυστάλλινα και με ξεκάθαρες νομικές διαδικασίες εντούτοις η παράδοση και η ηθική του Συλλόγου έχουν αδιαπραγμάτευτο «βάρος» το οποίο επιτάσσει μια άλλη διαδικασία.

Οι αρχές του Καλαφάτη, του Νικολαϊδη, των Γιαννακόπουλων μας δείχνουν τον δρόμο ότι μόλις λήξει η 5ετής συμφωνία η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει από τη χαμηλότερη κατηγορία και να αναγεννηθεί και πάλι  

Κατά συνέπεια  το τμήμα θα επανιδρυθεί όπως αρμόζει στην  ένδοξη ιστορία μας από το 1908 και θα κάνει επανεκκίνηση ως Παναθηναϊκός Α.Ο.