Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σλοβένο κεντρικό Σάσο Στάλεκαρ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον ψηλότερο βολεϊμπολίστα στην ιστορία του (2.14μ.)!

Ο 25χρονος «πύργος» είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και αναμένεται να βοηθήσει ενεργά τον Σύλλογο στην προσπάθεια του να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Στάλεκαρ είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ να έρθω να παίξω. Όλοι στη χώρα μου γνωρίζουν τον Σύλλογο και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό του. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει τη δυναμική του, ξέρω ότι τη νέα χρονιά θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό και αναμφίβολα έχουμε μεγάλο κίνητρο να επιστρέψουμε στους τίτλους. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να εκπληρώσουμε τους υψηλούς μας στόχους».

Σε ότι αφορά το βιογραφικό του είναι μέλος της Εθνικής Σλοβενίας, η οποία πριν από δύο χρόνια κατέκτησε το ασημένιο πρωτάθλημα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενώ έχει κατακτήσει και τρία κύπελλα Σλοβενίας.

Οι προηγούμενες ομάδες του ήταν οι εξής:

2015-2019 OK Kamnik (Σλοβενία)

2019-2020 Hypo Tirol AlpenVolleys Haching (Γερμανία)

2020-2021 OK Kamnik (Σλοβενία)