Ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola στην 4η αγωνιστική της Β΄φάσης για τις θέσεις 1-4 του πρωταθλήματος Volley League ανδρών.

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Π.Α.Ο.Κ. με 3-2 σετ.

Ο Ανδρεόπουλος σημειωσε 20 πόντους με 16 επιθέσεις στις 34 πάσες (ποσοστό αποτελεσματικότητας 47%) και 4 άσσους σε 17 σερβίς. Επίσης έλαβε 27 υποδοχές με 48% ποσοστο υποδοχής και 33% άριστες και 3 λάθη. 

Είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola μετά τις δύο διακρίσεις και πάλι με τον Παναθηναϊκό στην 3η και 18 αγωνιστική της σεζόν 2017-18 όταν ήταν 16 ετών. Είναι ο δεύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού που αναδεικνύεται M.V.P. Βίκος Cola για τη σεζόν 2020-21 μετά τον Βόγιν Τσάτσιτς την 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Είναι η 70η διάκριση MVP Βίκος Cola για αθλητή του Παναθηναϊκού από την καθιέρωση του θεσμού το 1998.

Ο Xαράλαμπος Ανδρεόπουλος δήλωσε για τη διάκριση του: «Πάντοτε ο τίτλος MVP είναι τιμητικός σίγουρα για έναν αθλητή ωστόσο αυτά τα βραβεία είναι προϊόντα ομαδικής δουλειάς. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ δείξαμε την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα παρά τους απανωτούς κουραστικούς αγώνες. Ήταν μια νίκη που μας δίνει και ένα επιπλέον προβάδισμα κόντρα στον αντίπαλο μας για την τρίτη θέση και δεν ήταν ένας αγώνας απλά για τη χαρά του αθλήματος αλλά με βαθμολογικά κίνητρα».

Έχει γεννηθεί στις 23 Ιανουαρίου 2001 στην Αθήνα και έχει ύψος 1.93. 

Η DREAM TEAM ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ 1-4 VOLLEY LEAGUE 2020-21

MVP ΒΙKOΣ COLA: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Ακραίος – Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν [Δανία] (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαγώνιος: Βαν ντε Ντρις [Βέλγιο] (Π.Α.Ο.Κ.)

Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Ακραίος – Παναθηναϊκός Α.Ο.), Θανάσης Πρωτοψάλτης (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)

Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)

Κεντρικοί: Λούκας Ρανγκέλ [Βραζιλία] (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Νίκος Παπαγγελόπουλος (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)