Η ακαδημία ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού είναι σε αναστολή όμως οι αθλητές της εκτός αγωνιστικής δράσης, είναι όμως εντός ατομικής αθλητικής δράσης .

Την Κυριακή 7 Μαρτίου, στις 11:00 το πρωί βρέθηκαν  προπονητές και όσοι από τους αθλητές μπορούσαν, λόγω των μέτρων, στο πάρκο πίσω από το γήπεδό στα ανοικτά γήπεδα του Παναθηναϊκού στην Τσόχα για να το φυτέψουν και να το περιποιηθούν.

Σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ , κατόπιν αιτήματος του Παναθηναϊκού υιοθετήθηκε  το πάρκο και το τμήμα ανέλαβε να το φροντίζει , να το πρασινίζει γεμίζοντας το με το Boston Ivy, τρίφυλλη αμπέλοψις.

Μικρά και μεγάλα φυτά κάλυψαν περιμετρικά το πάρκο και το γήπεδο και οι αθλητές ανέλαβαν να τα ποτίζουν ώστε να μεγαλώσουν και να δώσουν περισσότερη πράσινη ζωή στη γειτονία τους. 

Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ευχαριστεί θερμά γονείς και αθλητές για την συμμετοχή τους στη δράση. Αρωγοί στη δράση αυτή ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ κος Σειταρίδης Γιούρκας και ο κος Ρουμελιώτης Φώτης όπου μαζί πραγματοποιήσαμε τη δράση αυτή.