Όπως ενημέρωσε η ΠΕΠΣΣ με ανακοίνωσή της, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τις 11 ομάδες της Stoiximan Futsal Super League, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για το υγειονομικό πρωτόκολλο και το format του πρωταθλήματος ενόψει και της επανέναρξης των αγώνων.

Η συζήτηση φέρεται να πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τους εκπροσώπους των ομάδων και η συντριπτική πλειοψηφία ήταν θετική στο πώς πρέπει να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο έχει διακοπεί εδώ και μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ουσιαστικές αντιρρήσεις δεν υπήρξαν η Ένωση αποφάσισε, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, να ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες στις 21 Μαρτίου. Η είδηση είναι πως θα διεξαχθεί μονάχα ο πρώτος γύρος, δηλαδή οι εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές ως το φινάλε του, για να προχωρήσουμε στη συνέχεια στα πλέι οφ για τις πρώτες οκτώ ομάδες της κανονικής περιόδου (1-8, 2-7, 3-6, 4-5 τα ζευγάρια). Στα προημιτελικά η πρόκριση θα κριθεί στις δυο νίκες και στις τρεις σε ημιτελικά και τελικούς.

Αποφάσεις πάρθηκαν και για το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά, με τη διοργάνωση να διεξάγεται μια εβδομάδα μετά το φινάλε του πρωταθλήματος. Απομένει ένας αγώνας για να φτάσουμε στην προημιτελική φάση και εν συνεχεία στο Final-4. Εξάλλου, την Τρίτη (23/2) στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης προς τα σωματεία για τα έξοδα αγώνων που έχουν.