Ανακοινώθηκαν οι διεθνείς λίστες για το πινγκ πονγκ όπου μέσα είναι οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλου, η Τόλιου και η Τέρπου.

Στο Olympic Qualification Ranking του μήνα λοιπόν, ο Παναγιώτης Γκιώνης παραμένει στο νούμερο 49. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος είναι στο 147 κι επίσης από την Προολυμπιακή ομάδα ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος πήγε στο 462 και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης στο 745. Ενδιάμεσα εμφανίζονται ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος στο νούμερο 442 και ο Γιώργος Σταματούρος στο 564.

Στην αντίστοιχη κατάταξη των γυναικών η πρώτη Ελληνίδα, η Κατερίνα Τόλιου, μετακινήθηκε στο νούμερο 142, ενώ η Κωνσταντίνα Παρίδη στο 261. Η πρώτη ίσως πάει και αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία για νέα αγωνιστικά τεστ στην Α1, ενώ η δεύτερη προέρχεται από δυνατά παιχνίδια στην 1η κατηγορία της Τσεχίας. Επίσης από την Προολυμπιακή ομάδα οι νεαρές Ελισάβετ Τέρπου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου βρίσκονται στις θέσεις 419 και 595 αντίστοιχα. Ενδιάμεσα, εμφανίζεται στο νούμερο 524 η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας Γεωργία Ζαβιτσάνου, που θυμίζουμε ότι στη φετινή σεζόν έχει εγκατασταθεί στην Αγγλία και παραμένει καιρό χωρίς επίσημους αγώνες.