Ο Παναθηναϊκός μετράει τις δυνάμεις του την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στην έδρα του Μίλωνα στις 4μ.μ. σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι youtube της Volleyleague

Το τρίποντο είναι το ζητούμενο για το συγκρότημα του προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και ασφαλώς θέλει να αποφύγεθ τις κακοτοπιές από έναν αντίπαλο που λύγισε στο τάι μπρέικ στον πρώτο γύρο.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Οπως δείξαμε και στη Σύρο με τον Φοίνικα αλλά και σε όλα τα ματς είμαστε ανταγωνιστικοί ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου. Με δεδομένα τα προβλήματα και το όνομα του αντιπάλου θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δημιουργούμε τις βάσεις για μία ομάδα που θα έχει διάρκεια με όραμα και τη νέα αγωνιστική περίοδο».

  Ο διαγώνιος του Παναθηναικού Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό με τον Μίλωνα .Όπως είδαμε και στον προηγούμενο γύρο ο Μίλωνας είναι μια ομάδα η οποία έχει καλούς παίχτες και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Παρόλαυτα εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να προχωρήσουμε και άλλο αυτό το σερί. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτό και πιστεύω θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε».