Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 8μ.μ. (ΕΡΤ3) στην έδρα του Ολυμπιακού στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» με στόχο να επανέλθει στις νίκες

Οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν μια ακόμα νίκη στο Ρέντη θέλοντας να επαναλάβουν το περσινό σερί νικών κόντρα στον αντίπαλο τους.

Σε δήλωση του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε «Έρχεται ένα ακόμα δύσκολο ματς για εμάς αυτή τη φορά εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας αυτός είναι διαφορετικός γιατί είναι μεταξύ των δύο μεγαλυτέρων ομάδων στην Ελλάδα και έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Εμείς θα προσπαθήσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι να κερδίσουμε και με μια νίκη θα βελτιωθούμε βαθμολογικά και ψυχολογικά».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του Άξελ Γιάκομπσεν που ανέφερε  «Είμαστε πανέτοιμοι για να παίξουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι για φέτος και πάντα είμαι ενθουσιασμένος να παίζω σε αυτά τα ματς.  Πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι όπως είναι όλα τα ντέρμπι που παίζουμε με τον Ολυμπιακό».

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Γεροθόδωρος, Κουτσούλας, παρατηρητής: είναι ο Ράπτης, επόπτες: Τόλιος, Νικάκης και Γραμματεία η  Θεοδωρίδου.