Η μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού Ιωάννα Δίελα είναι η εκπρόσωπος του Συλλόγου στην Εθνική ομάδα γυναικών που θα αγωνιστεί την Παρασκευή και την Κυριακή για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά σε δήλωση της στο επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας μπάσκετ ανέφερε «Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες τόσο σε ότι αφορά τα δύο παιχνίδια και τις δύο νίκες που θέλουμε, όσο και γιατί κάποιες κοπέλες έχουμε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς δύο μήνες σίγουρα.

Θεωρώ και πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να είμαστε έτοιμες και να ανταποκριθ0ύμε σε αυτό που ζητάει η Εθνική Ομάδα.

 Για την κατάσταση που βιώνουμε δεν υπάρχει φόβος, αλλά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, γιατί δεν ξέρουμε πως θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Οπότε η καθεμία βρίσκεται στη δύσκολη θέση να είναι έτοιμη και να κληθεί να κάνει τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Μου είχε λέιψει πάρα πολύ η αγωνιστική δράση! Επειδή κι εγώ είμαι από αυτές τις κοπέλες που έχουμε να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό εδώ και δύο μήνες, η Εθνική Ομάδα μας έδωσε μια ανάσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε».