Στο κλειστό του Αγίου Θωμά παρεβρέθηκαν τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού και στο περιθώριο των προπονήσεων τους έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Όπως γίνεται κατανοητό η φετινή χρονιά δεν ενδείκνυται για κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση και έτσι η κοπή πίτας γίνεται κατά κάποιο τρόπο τμηματικά.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τήρησαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι αθλητές και οι αθλήτριες των δύο ομάδων αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Παρούσα ήταν και η διοίκηση του Συλλόγου (ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μαλακατές, ο Αντιπρόεδρος  Δημήτρης Βρανόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Κυριζάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Δημήτρης Γόντικας καιο Γενικός αρχηγός Σωτήρης Νίκας) που ευχήθηκε στις ομάδες και τα προπονητικά τιμ, υγεία και επιτυχίες με την επανενέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Το φλουρί κέρδισε από τα «φίνα κορίτσια» η Έλενα Τζαφέρη και από τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Σωτήρης Συναδινός και οι δύο κέρδισαν από ένα συμβολικό χρηματικό ποσό που είχε ορίσει η διοίκηση.