Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Σοφία Κοσμά μίλησε για τις δραματικές επιδράσεις που θα φέρει στον αθλητισμό και το βόλεϊ ειδικότερα η ενεχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η έμπειρη αθλήτρια τοποθετήθηκε ως αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ και μίλησε εκ μέρους όλων των αθλητριών δηλώνοντας  στο www.pao1908.com «Θεωρώ ότι διανύουμε άσχημες ημέρες για τον αθλητισμό της χώρας με την αναστολή των πρωταθλημάτων.

Νομίζω ότι είναι καταστροφικό συγκεκριμένα για το βόλεϊ καθώς το άθλημα θα μπει σε μεγάλη δοκιμασία εφόσον διακοπεί.

Για εμάς τις αθλήτριες θα είναι καταστροφικό και δεν θα μπορούμε να επανέλθουμε καθώς θα μείνουμε τελείως εκτός αγωνιστικής δράσης και προπονήσεων.  Φυσικά εκτός αυτού το βασικότερο είναι το βιοποριστικό για όλες και για όλους μας που δουλεύουμε γύρω από το άθλημα και ζούμε από αυτό.

Καλό θα ήταν οι αρμόδιες αρχές να επανεξετάσουν τα δεδομένα  της συγκεκριμένης απόφασης και να βάλουν στη ζυγαριά τις προτάσεις που έχουν ήδη κατατεθεί. Τόσο εμείς σαν Παναθηναϊκός όσο και άλλες ομάδες έχουν δείξει τη θέληση τους να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και να τηρούνται όλοι οι υγειονομικοί κανόνες με τα ανάλογα test covid».