Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ξεκίνησε νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις καθώς επικράτησε σε ένα συναρπαστικό ματς εκτός έδρας του Μέγα Αλέξανδρου με 54-53.

Το «τριφύλλι» μπήκε  στο παιχνίδι κάπως «σφιγμένα» καθώς η έλλειψη προπονήσεων και ρυθμού ήταν εμφανής. Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός  ξεκίνησε τελευταίος  την προετοιμασία του από τις ομάδες της Α1,  λόγω ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ για τεχνικούς λόγους.

Σε αυτό το πλαίσιο το συγκρότημα του Κώστα Χρόνη  είχε σχετικά καλή αμυντική παρουσία ωστόσο δεν έβρισκε εύκολα τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι. Παρόλα αυτά είχε το προβάδισμα στο σκορ με τη λήξη της πρώτης περιόδου με 11-13.

Στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβάζει στροφές και κατάφερε με τη λήξη του ημιχρόνου να πάρει προβάδισμα 21-28.

Σε ότι αφορά την τρίτη περίοδο η διαφορά παρέμεινε ακριβώς στα ίδια επίπεδα καθώς ο ΠΑΟ κατάφερε να την συντηρήσει στους 7 πόντους και έληξε με 35-42.

Η τέταρτη περίοδος ήταν για γερά νεύρα καθώς ο Παναθηναϊκός δέχτηκε  αρκετούς πόντους ωστόσο στα κρίσιμα σημεία μέτρησε η καρδιά ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Το τελικό 53-54 έδωσε στον ΠΑΟ μια πολύτιμη νίκη που έπαιξε μια ψυχωμένη άμυνα στο τέλος και πήρε το δίποντο.

Μέγας Αλέξανδρος  (Χοζωγίδου)  Δίτσης 12, Τσίλης 13,  Π. Διμπιτούζης 16,Α.Διμπιτούζης  12, Λίτζες, Πλεξίδας, Καλογιάννης, Μέρμηγκας και Πολυχρονιάδης.

Παναθηναϊκός (Χρόνης) Νέλσον 27, Μαρτσάκης 19,Εσκομπάρ 4, Χρονοπούλου 4, Τσαουσίδης, Χρισατόφορος, Τουμαράς, Τριανταφύλλου, Κοντογιάννης και Σπάθης.