Ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού Θοδωρής Μωραϊτης κράτησε ψηλά τη σημαία του Συλλόγου αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα ΑμεΑ, υπό τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Παϊπέτη.

Ο «πράσινος» αθλητής  βούτηξε σήμερα το πρωί κατευθείαν στα… βαθιά στην κατηγορία 10 όπου ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός.

Έκανε τον 5ο καλύτερο χρόνο στα 50μ. ελεύθερο με 42:61 και εκπροσώπησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το «τριφύλλι»  στον πρώτο του αγώνα.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Παϊπέτης του σχεδίασε το πλάνο της διαδρομής και ο Μωραϊτης το εφάρμοσε πιστά με αποτέλεσμα το καλό πλασάρισμα από τον πρώτο κιόλας αγώνα.

Μετά τη λήξη του αγώνα κολυμβητής και προπονητής έσπευσαν να φωτογραφηθούν με ιστορικό κασκόλ του «τριφυλλιού» δίνοντας όρκο Παναθηναϊκής υπέρβασης και στα 100μ. ελεύθερο  αύριο το πρωί.

Στην απογευματινή του κούρσα ο Θοδωρής Μωραϊτης κατάφερε και είχε και πάλι τον 5ο καλύτερο χρόνο με 2.02.87 παρά την κούραση του πρωινού αγώνα και πλέον φορτσάρει για τον αυριανό τελικό αγώνα στις 10.20 το πρωί στα 100μ. ελεύθερο.